Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Σέρχιο ΡάμοςΟ Σέρχιο Ράμος συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, Χοσέ Ανχελ Σάντσεθ, και εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αφορμή ήτανη σιγή ιχθύος της Ρεάλ στα σενάρια που προέκυψαν από Βαρκελώνη πλευρά ότι τάχα είχε «προσφερθεί» ο παίκτης στον υποψήφιο για την προεδρία της Μπαρτσελόνα Τζόρντι Μαζό. Η αιτία όμως είναι άλλη –η πιο συνηθισμένη στον κόσμο του ποδοσφαίρου: η πρόταση ανανέωσης που κατατέθηκε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ θεωρείται από τον παίκτη όχι μόνο ανεπαρκής, αλλά και προσβλητική.

Ο Ράμος εισπράττει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ του πρόσφερε 7 εκατ. ευρώ και ο ίδιος θέλει τουλάχιστον 10 εκατ. Αν σε αυτό το κοκτέιλ προσθέσει κανείς και τη διακαή επιθυμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον εντάξει στις τάξεις της έναντι 12 εκατ. ευρώ ετησίως, το παζλ συμπληρώνεται. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσφέρουν 30 εκατ. ευρώ συν τον Νταβίδ ντε Χέα για να πάρουν τον Σεβιγιάνο αμυντικό, ο οποίος έχει απαγορευτική ρήτρα αποδέσμευσης (200 εκατ. ευρώ).

Παίζει και το σενάριο ο Ράμος απλώς να θέλει μια αναπροσαρμογή και να χρησιμοποιεί τη Γιουνάιτεντ…