Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

Για να τους αγοράσεις, θέλει «χαρτί» πολύ!


Οι μεταγραφές στο ποδόσφαιρο, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Πλέον οι ομάδες για να αγοράσουν κάποιον παίκτη, από το «πάνω ράφι», θα πρέπει να καταβάλουν πολλά εκατομμύρια. Γιατί αυτό; Επειδή οι σύλλογοι έχουν φτάσει τις ρήτρες στον… θεό.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα telegraph.co.uk ανάρτησε ένα θέμα με τις δέκα μεγαλύτερες ρήτρες ποδοσφαιριστών, με τρεις από αυτές να είναι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μάλιστα στην κορυφή βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τεράστια διαφορά.

Είναι γνωστό πως ο Φλερεντίνο Πέρεθ όταν αγοράζει ένα «αστέρι», του βάζει ιλιγγιώδη ρήτρα, ώστε αν κάποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της, να πρέπει να τα «σκάσει χοντρά».

Πιο αναλυτικά, ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται στην έβδομη, με την ρήτρα του να φτάνει (πάρτε ανάσα), στα 107.560.000 ευρώ. Πέμπτος είναι ο Σέρχιο Ράμος. Όταν είσαι ο κορυφαίος αμυντικός στον πλανήτη κοστίζεις πολλά. Συγκεκριμένα; 179.270.000 ευρώ.

Σας φάνηκαν πολλά αυτά τα ποσά; Που είστε ακόμα. Ήρθε η σειρά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ κοστίζει… ακούσατε-ακούσατε, 1.000.000.000 ευρώ.


Και όλα αυτά εν καιρώ κρίσης…