Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015

Δήλωση… βόμβα Καλδερόν για Μουρίνιο!


Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι, ίσως, το πιο hot όνομα στους προπονητές ποδοσφαίρου, σε ολόκληρο τον πλανήτη εδώ και αρκετά χρόνια!
Από τη μία οι ατάκες, ο επικοινωνιακός χαρακτήρας του και τα περίφημα mind games και από την άλλη οι προπονητικές του ικανότητες, τον έχουν κατατάξει στην κορυφή, στους καλύτερους προπονητές ποδοσφαίρου. Μοιραία, λοιπόν, όταν γίνεται γνωστό από τόσο επίσημα χείλη ότι υπάρχει ήδη ενδιαφέρον για την μετά - Τσέλσι εποχή, το θερμόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα!

Γιατί όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραμόν Καλδερόν, ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να τον φέρει ξανά στη βασίλισσα! "Αν φύγει από την Τσέλσι, νομίζω πως ο Πέρεθ θα τον ήθελε πίσω στη Ρεάλ. Ο Πέρεθ προσπάθησε να τον φέρει πίσω αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο Μουρίνο δεν ήθελε. Δεν το αποκλείω να επιστρέψει. Αν ο Μουρίνιο φύγει και ο Μπενίτεθ δεν τα πάει καλά μέχρι το τέλος της σεζόν, ίσως γυρίσει. Είναι κάτι το οποίο ο πρόεδρος εξετάζει", αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης...