Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Ολη η συνέντευξη Τύπου! Τι είπε ο Πέρεθ για Μπενίτεθ, Ρονάλντο, Αντσελότι και άλλα πολλά!


Ο Φλορεντίνο Πέρεθ τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του Ράφα Μπενίτεθ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Για τον προπονητή: «Ο Ράφα Μπενίτεθ έχει την απόλυτη στήριξη μας παρά τα όσα έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό. Είναι ο προπονητής που επιλέξαμε και με τον επαγγελματισμό του, την εμπειρία του μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο Μπενίτεθ μόλις έχει αρχίσει να δουλεύει αυτή την ομάδα. Αφήστε τον να λειτουργήσει όπως ξέρει. Έχουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ που αποτελείται από τους καλύτερους παίκτες και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας. Θα κάνει ότι κρίνει ότι είναι το καλύτερο για να μας οδηγήσει στην κορυφή αρκεί να τον πιστέψουμε και να τον στηρίξουμε. Το Σάββατο μετά το τέλος του ματς μίλησα με όλους τους παίκτες, οι οποίοι μου είπαν ότι θα κάνουν ότι το καλύτερο. Έχουμε περάσει πολλά με τις αλλαγές προπονητών. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που θέλουν να μας κάνουν ζημιά και να μας ταράξουν το κλίμα στα αποδυτήρια».

Για τη συντριβή από την Μπαρτσελόνα: «Παίξαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στις ομάδες. Δεν μπορούμε να επικρίνουμε τους παίκτες. Θεωρώ ότι υπάρχει ένα κίνημα εναντίον μου από τους φιλάθλους της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε μιλήσει για τις εκλογές. Έχουμε αναλύσει με τους συνεργάτες μου τι έγινε το Σάββατο και δέχθηκα ερωτήσεις αναφορικά με τον προπονητή στις οποίες και απάντησα. Έχει την πλήρη υποστήριξη μας».

Για τον CR7: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει πει τίποτα σε κανέναν αναφορικά με μεταγραφή είναι ο πιο συνεπής άνθρωπος που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Το "εγώ ή ο Μπενίτεθ" που γράφτηκε σε μερίδα του Τύπου πως ειπώθηκε από τα χείλη του Κριστιάνο Ρονάλντο, εΕίναι ένα τεράστιο ψέμα. Δεν έχω ιδέα από που βγαίνουν όλα αυτά. Ποτέ δεν μου είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ότι με αυτόν τον προπονητή δεν θα κερδίσουμε τίποτα. Ο Κριστιάνο είναι καλό παιδί. Ο προπονητής έχει απόλυτη δύναμη. Όλοι οι προπονητές επί της δικής μου προεδρίας είχαν αυτονομία. Κανείς στο διοικητικό συμβούλιο δεν πρότεινε να φύγει ο Ράφα. Υπήρχε ομοφωνία σε αυτό. Πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει. Υπάρχουν παίκτες που έχουν να παίξουν δύο μήνες, χρειάζονται χρόνο».

Για τον Κάρλο Ανσελότι: «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ανσελότι καθώς στηρίζουμε πλήρως τον Μπενίτεθ. Έχουμε σεβασμό για τους φιλάθλους αλλά ιδιότητα τους είναι να απειλήσουν την εκάστοτε διοίκηση. Είμαι ενοχλημένος με όλη την κριτική που λέει ψέματα. Με ενοχλεί ότι έχω πάει για δείπνο με τους προέδρους άλλων ομάδων για να πουλήσουμε παίκτες. Ο Μπενίτεθ είναι η λύση. Πιστεύουμε ότι είναι το σωστό άτομο αλλά θα πρέπει να τον αφήσουμε να εργαστεί. Έχουμε καλή σχέση και είναι αυτό που θα μας πάει ψηλά».

Για το αν θα αποχωρήσει: «Νέος πρόεδρος; Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για εκλογές. Ξέρω ότι υπάρχει εκστρατεία εναντίον μου, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να φύγω. Το "Φλορεντίνο παραιτήσου" ήταν ένα σύνθημα που ξεκίνησε από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Αυτό το βίαιο γκρουπ δεν έχει θέση πλέον στο Μπερναμπέου. Οι εφημερίδες γράφουν πολλά ψέματα. Λένε ότι έχω μεγάλη επιρροή στην ομάδα και στον προπονητή. Όλα αυτά είναι ψέματα».

Για την Μπαρτσελόνα: «Δεν είδα να υπάρχει η ίδια φρενίτιδα στα μίντια όταν έχανε η Μπαρτσελόνα από Θέλτα και Μπιλμπάο. Στη Ρεάλ υπάρχει περισσότερη κριτική».


Και κατέληξε: «Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, το είπα ξεκάθαρα. Τον προσλάβαμε για να μας οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες και πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει».