Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Προφάσεις από τον ο Μπενίτεθ, πυρ ομαδόν από τους παίκτες!


Βαριά πρέπει να του έκατσε του Κριστιάνο Ρονάλντο η χθεσινή συντριβή. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να είπε στην διοίκηση ότι υπάρχει χώρος στην ομάδα μόνο για έναν από τους δύο: «ή ο Ράφα ή εγώ»!

Άλλωστε οι σχέσεις τους από την αρχή δεν ήταν καλές και φαίνεται ότι πλέον ο Ρονάλντο δεν μπορεί να συνεργαστεί άλλο με τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος δείχνει να έχει χάσει ήδη το παιχνίδι των αποδυτηρίων.

"Αιχμές" άφησε με δηλώσεις του ο Λούκα Μόντριτς για τον τρόπο παιχνιδιού της Ρεάλ δείχνοντας προς τη μεριά του Μπενίτεθ. »Παίξαμε άσχημα, πολύ άσχημα, δεν ξέρω τον λόγο που συνέβη αυτό. Δεν ήμασταν ομάδα,αλλά αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Το ξαναείπα μια-δυο φορές, πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και εμείς δεν το κάνουμε αυτό. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Έχουν δίκιο οι οπαδοί, αξίζουμε την κριτική που μας ασκούν».

Οσο για τον ίδιο τον Μπενίτεθ; Συλλογική ευθύνη χαρακτήρισε τη συντριβή της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα ενώ παραδέχτηκε πως το ρίσκο με το επιθετικό σχήμα δεν του βγήκε.

«Όλοι κερδίζουμε μαζί κι όλοι χάνουμε μαζί. Μια τέτοια ήττα προφανώς και είναι οδυνηρή, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Είναι πολύ μεγάλο το ψυχολογικό πλήγμα, αλλά οφείλουμε να ανασυνταχθούμε. Σίγουρα έχουμε ένα υλικό που μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα. Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας και θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Δεν θα πρέπει να μοιράσουμε ευθύνες. Θα πρέπει όλοι μαζί να αναλύσουμε τι έφταιξε. Υπάρχει ακόμη δρόμος στο πρωτάθλημα και δεν πρέπει να καταθέσουμε τα όπλα. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και πληρώσαμε όλα τα λάθη μας. Η χαμένη ευκαιρία του Μαρσέλο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καθοριστική. Αν έμπαινε γκολ, μπορεί να άλλαζε όλο το παιχνίδι. Προφανώς το σχήμα που επιλέξαμε δεν λειτούργησε όπως θα περιμέναμε. Θέλαμε να είμαστε πιο επιθετικοί και να πιέσουμε, να έχουμε την μπάλα και να απειλήσουμε περισσότερο. Θέλαμε να αξιοποιήσουμε τους παίκτες μας με εμπειρία, αλλά δεν τα καταφέραμε».