Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

«Ronaldo: H Tαινία»: Live η πρεμιέρα στον Δαναό (video)


Την παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά, οι θεατές του κινηματογράφου «Δαναός», στις 9 Νοεμβρίου, μέσω δορυφορικής σύνδεσης με το Λονδίνο, από τη στιγμή της άφιξης στο κόκκινο χαλί του Πορτογάλου άσου, και όσων ακόμα διασημοτήτων και αστέρων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου καταφθάσουν.

Για περισσότερους από 14 μήνες οι δημιουργοί των ντοκιμαντέρ «Senna» και «Amy», κινηματογραφούσαν έναν από τους μεγαλύτερους μύθους του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Για πρώτη φορά η κάμερα μπαίνει στα άδυτα ενός σύμπαντος που όσο γνωστό κι αν φαίνεται παγκοσμίως, έχει τις αθέατες πτυχές του.

Ο παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστής αποδομείται και συγχρόνως συντίθεται από συζητήσεις μπροστά στην κάμερα με τη μητέρα, τους φίλους και τους συμπαίκτες του, αλλά και μέσα από αρχειακό υλικό που για πρώτη φορά προβάλλεται δημοσίως.

Εισιτήρια για την βραδιά διατίθενται από 9 Οκτωβρίου από την ιστοσελίδα του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣdanaoscinema.gr και από το ταμείο του κινηματογράφου (Λεωφ. Κηφισίας 109 και ώρες 17.00 - 22.00).