Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Eτοιμος για τη Ρεάλ o Ζιντάν!


Ο «Ζιζού», συνεχίζει το έργο του στη δεύτερη ομάδα των Μαδριλένων, την «Καστίγια» και θέλει να ολοκληρώσει τη φετινή «αποστολή» του που είναι η κατάκτηση της κορυφής στο πρωτάθλημα του αντίστοιχου ηλικιακού τμήματος.

Το περασμένο καλοκαίρι, μετά και την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι, το όνομα του Ζιντάν «έπαιζε» για τον πάγκο της πρώτης ομάδας, όμως εν τέλει δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Φλορεντίνο Πέρεθ για να κρατήσει το «τιμόνι». Ο ίδιος, ίσως να μην αισθανόταν έτοιμος, αλλά θ' αποδεχόταν την πρόκληση εφόσον του γινόταν κανονική πρόταση να καθίσει στον πάγκο.

Σύμφωνα με την «AS», ο «Ζιζού» είναι ο άνθρωπος στον οποίο... κοιτάζουν ξανά οι διοικούντες τη Ρεάλ σε περίπτωση που αναγκαστούν ν' αποαμακρύνουν τον Ράφα Μπενίτεθ, στον οποίο πρόσφατα είχε δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης ώστε να συνεχίσει τη δουλειά του.


Όντας... τέρας προγραμματισμού, ο Ζιντάν θα ήθελε ιδανικά να φύγει και η φετινή σεζόν και να μπορέσει να δουλέψει από την αρχή όπως θέλει ο ίδιος στην πρώτη ομάδα, όμως, αν έρθουν εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ και κριθεί αναγκαία η αλλαγή, ο Γάλλος θρύλος θα δεχθεί με χαρά τη θέση.