Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Η Emirates και η Ρεάλ Μαδρίτης ανεβάζουν τη συνεργασία τους σε νέο επίπεδοΟ μεγαλύτερος ποδοσφαιρικός σύλλογος στον κόσμο και το μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο ένωσαν τις δυνάμεις τους καθώς η Emirates αποκαλύπτει ένα τεράστιο σχεδιασμό της Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα από τα αεροσκάφη Α380 της αεροπορικής εταιρείας.

Με προσγείωση στη Μαδρίτη, το A380 της Emirates έχει διακοσμηθεί με την εικόνα των ‘γιγάντων’ του ποδοσφαίρου της Ρεάλ Μαδρίτης: Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκάρεθ Μπέιλ, Σέρτζιο Ράμος, Τζέιμς Ροντρίγκεζ, Καρίμ Μπενζεμά και Μαρσέλο. Ολόκληρος ο σχεδιασμός, που είναι ορατός και από τις δύο πλευρές του αεροσκάφους, ανέρχεται σε περισσότερα από 500m2 σε μέγεθος και απεικονίζει τους έξι παίκτες σε δράση.


«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε τη χορηγία μας της Ρεάλ Μαδρίτης από το διάκοσμο ενός αεροσκάφους Α380 της ναυαρχίδας μας με το έμβλημα και την ομάδα του συλλόγου. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μια τεράστια ακολουθία σε όλο τον κόσμο και με το Α380 μας να πετά τώρα σε 36 διαφορετικούς προορισμούς ελπίζουμε ότι ένας μεγάλος αριθμός οπαδών θα μπορέσει να δει το αεροσκάφος», δήλωσε ο Μπούτρος Μπούτρος, Divisional Senior Vice President, Corporate Communications, Marketing and Brand της Emirates.