Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Ο Ζιντάν δεν ξέχασε τον Αντσελότι…


"Ο Κάρλο Αντσελότι μου είχε πει πως αν έχεις την ευκαιρία να κατακτήσεις το Champions League ως προπονητής θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι τίποτα να το έχεις κατακτήσεις ως παίκτης. Ο τίτλος κατέληξε σε εμάς, αλλά θα μπορούσε να καταλήξει και στην αντίθετη πλευρά. Γι' αυτό θα συγχαρώ τον Σιμεόνε».

Αυτά είπε μετά το Undecima ο Ζινεντίν Ζιντάν και πρόσθεσε: Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτού του συλλόγου. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος. Όταν διαθέτεις παίκτες αυτού του βεληνεκούς, μ' αυτό το ταλέντο, είναι εύκολο να κατακτήσεις κάτι τόσο μεγάλο όσο. Δεν μου έχει μείνει καθόλου ενέργεια. Μιλάω με μεγάλη δυσκολία. Θέλω να απολαύσω την στιγμή κι αυτό που καταφέραμε απόψε".

Για την απόδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο: "Ο Κριστιάνο έτρεξε πάρα πολύ. Πολέμησε, πάλεψε και μας έδωσε τη νίκη. Πάντα βοηθάει την ομάδα. Δεν ήταν τραυματίας, ήταν μέρος κι αυτός του συνόλου".

Για την κατάκτηση του Champions League: "Είχα ονειρευτεί αυτή τη στιγμή όταν ανέλαβα τη θέση. Σε μία τέτοια ομάδα μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Το πετύχαμε με πολύ προσπάθεια και δουλειά".

Για το τι θα έλεγε στον Φλορεντίνο Πέρεθ: "Ένα ευχαριστώ. Τον ευχαριστώ που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία".