Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Γκρέμισαν τα τείχη της πόλης για τη Ρεάλ! (video)


Αποθεωτική υποδοχή επεφύλασσαν περίπου 30.000 φίλοι της Ρεάλ στην αποστολή της ομάδας που επέστρεψε τα ξημερώματα από το Μιλάνο με το τρόπαιο του Champions League. Σε μια πρωτεύουσα που ξενύχτησε, πολύς κόσμος παρέμεινε στο κέντρο για να περιμένει τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης.


Λίγο μετά τις 8:00 (ώρα Ελλάδας) το ανοιχτό πούλμαν της αποστολής παρέλασε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης φτάνοντας μέχρι την πλατεία «Θιμπέλες», που αποτελεί παραδοσιακά το επίκεντρο των πανηγυρισμών των τίτλων της Ρεάλ.

Οι παίκτες έδειχναν παρά την κούρασή τους να το απολαμβάνουν τραβώντας φωτογραφίες, τραγουδώντας με τον κόσμο και χορεύοντας στα συνθήματά τους. Ο αρχηγός Σέρχιο Ράμος ήταν σε πρώτο πλάνο με τη μεγάλη κούπα, ενώ ήταν κι εκείνος που ανέλαβε να ντύσει το άγαλμα της Κυβέλης με μια σημαία της Ρεάλ.

Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν όλη τη μέρα. Μετά την απαραίτητη ξεκούραση, το βράδυ η αποστολή θα επισκεφτεί το δημαρχείο της Μαδρίτης (21:00 ώρα Ελλάδας), ενώ εν συνεχεία θα οδηγηθεί στο «Μπερναμπέου» (23:00 ώρα Ελλάδας) όπου θα γίνει η φιέστα με τους φίλους της ομάδας.