Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Μοράτα: «Μπορούμε να κάνουμε μια σπουδαία σεζόν»


Ο Άλβαρο Μοράτα μίλησε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τη θέση του στην ομάδα του Ζιντάν αλλά και για τους στόχους της «Βασίλισσας» που έχει όλα τα φόντα να κάνει μια σπουδαία χρονιά.


Ο Ισπανός μίλησε στην εκπομπή "El Larguero" για την μέχρι τώρα πορεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και για τον Ζιντάν ως προπονητή. «Ο Ζιντάν είναι ένας προπονητής πολύ επικοινωνιακός, μιλά πολύ με εμάς. Μας λέει ό,τι σκέφτεται ευθέως και πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Υπάρχει νέος κόσμος, Ισπανοί και ένας κύριος που γνωρίζει τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουμε τα πάντα για να κάνουμε μια σπουδαία χρονιά.», είπε ο Ισπανός.

Όσο για τα λίγα λεπτά συμμετοχής του ανέφερε: «Προπονούμαι καλά, είμαι στην υπηρεσία της ομάδας, είμαι επαγγελματίας. Εδώ είναι από τα πιο δύσκολα μέρη για να είσαι σημαντικός. Θα συνεχίσω να παλεύω και να κάνω την αυτοκριτική μου.» Για τις προτάσεις που είχε το καλοκαίρι: «Μίλησα με τον Ζιντάν και μου είπε ότι θα ήμουν σημαντικός και θα έπαιζα πολύ. Μίλησα με πολλούς προπονητές άλλων ομάδων, αλλά σκέφτηκα ότι αυτή η ευκαιρία στη Μαδρίτη ίσως να μην ξανάρθει. Η Ρεάλ με ήθελε πιο πολύ απ’ όλους και βρίσκομαι εδώ».

Όσο για την Εθνική και το αν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Ιταλία: «Πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Το πιο πιθανό είναι να αγωνιστεί ο Ντιέγκο απέναντι στην Ιταλία γιατί παίζει περισσότερο και σκοράρει περισσότερο από ‘μένα. Έχω πολύ θέληση για αυτό το παιχνίδι. Θα μου άρεσε να παίξω κόντρα στην Ιταλία.»