Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Σκέψεις αποχώρησης από Ίσκο


Την περίπτωση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται ο Ίσκο, αφού ο περιορισμένος χρόνος που έχει στην ομάδα δεν τον ικανοποιεί σε κανένα βαθμό.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν φαίνεται πως έχει στα σχέδια του τον Ίσκο, αφού στις περισσότερες αναμετρήσεις της ομάδας ο Ισπανός δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γάλλου. Κάπως έτσι ο ποδοσφαιριστής της πρωταθλήτριας Ευρώπης φαίνεται πως κουράζεται ψυχολογικά και σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μαδρίτη, αφού αναζητά ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, σύμφωνα με την «Marca».

«Έχω συμπληρώσει δύο μήνες χωρίς να παίζω. Είναι πολύ δύσκολο να δίνεις τα πάντα στην προπόνηση και ο προπονητής σου να μην σε βάζει να παίξεις. Μπορεί να είναι δικό μου το λάθος. Ίσως θα πρέπει να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Θέλω να πετύχω στην καριέρα μου. Δεν με ενδιαφέρει αν αυτό θα γίνει στη Μαδρίτη ή κάπου αλλού. Το συμβόλαιο μου λήγει σε δύο χρόνια και ο σύλλογος δεν δείχνει να θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία μας. Κανείς από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν με έχει προσεγγίσει», ανέφερε ο διεθνής επιτελικός μέσος.