Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Στο τέλος στέκονται προσοχή στην «βασίλισσα»






Μπορεί στην αρχή να κάνουν «μαγκιές» όμως στο τέλος η Ρεάλ έχει τον τελευταίο λόγο και κερδίζει. Ο Γιουλ και ο Ντόνσιτς μας οδήγησαν σε μια ακόμα νίκη, κόντρα στην Μιλάνο με 94-89 και διατηρηθήκαμε στην κορυφή.


Για μια ακόμα φορά η «βασίλισσα» έφτασε κοντά στο «κάζο», όμως η βαριά φανέλα και τα cojones των παικτών του Πάμπλο Λάσο άλλαξαν την ιστορία του αγώνα.

Η Αρμάνι προσπάθησε να φύγει με το διπλό από την Μαδρίτη και για 33 λεπτά το είχε στα χέρια της. Όμως ο Γιουλ και ο Ντόνσιτς είχαν άλλη άποψη.

Οι Ιταλοί ήταν ανταγωνιστικοί από την αρχή και μάλιστα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαν το προβάδισμα, όπως και το ημίχρονο με 49-46.

Στο δεύτερο μέρος, ο αγώνας κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο. Το σκορ πήγαινε πολύ ψηλά, κάτι που αρέσει στην Αρμάνι. Οι άμυνες είχαν πάει περίπατο και ουσιαστικά θα κέρδιζε όποιος ήταν πιο εύστοχος μέχρι το τέλος.

Η Ρεάλ τα κατάφερε και πάλι, αφού στα κρίσιμα σημεία ο Ισπανός γκαρντ, μαζί με τον Αγιόν, πέτυχαν σημαντικά καλάθια και έφτιαξαν την μικρή διαφορά, που έμεινε μέχρι το τέλος των 40 αγωνιστικών λεπτών.