Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Προσκύνησε την «βασίλισσα» η ΤΣΣΚΑ!





Ένα γερό μάθημα στην αλαζονική ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε η «βασίλισσα» Ρεάλ, διαλύοντάς την με 95-85, πλησιάζοντας παράλληλα στη μια νίκη διαφορά. Διαστημικός Γιουλ με 24 πόντους.


Οι Ρώσοι από την αρχή της σεζόν κοιτάζουν κάπως υπεροπτικά τους αντιπάλους τους και πιστεύουν πως μόνο με την… φόρα θα παίρνουν τις νίκες. Στην Μαδρίτη όμως δεν έχει τέτοια. Ήρθε η δεκάρα στο κεφάλι για να βάλουν μυαλό.

Μάλιστα η Ρεάλ έφτασε το 11-5 και είναι μόλις μια νίκη πίσω από την πρώτη ΤΣΣΚΑ (12-4), με την «μάχη» της κορυφής να είναι συγκλονιστική. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η Τρίτη σερί ήττα της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

Στα του αγώνα, οι επιθέσεις είχαν τον πρώτο λόγο με το σκορ να φτάνει από νωρίς σε ψηλά επίπεδα. Καμία βέβαια δεν μπορούσε να ξεφύγει, με την Ρεάλ να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Στο ημίχρονο συγκεκριμένα προηγούνταν μόλις με τέσσερις πόντους, 50-46.

Στο ίδιο τέμπο και το δεύτερο μέρος. Καλές επιθέσεις, χαλαρές άμυνες και το σκορ στα ύψη. Η διαφορά μετά την Τρίτη περίοδο έμεινε ίδια, αφού οι δυο ομάδες είχαν επί μέρους σκορ 24-24, με αποτέλεσμα όλα να κρίνονταν στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Εκεί πήραν την κατάσταση στα χέρια τους οι Γιουλ και Ντόνσιτς. Οι δυο τους ήταν σε καταπληκτική μέρα και με τον Ισπανό γκαρντ να παίρνει τις κρίσιμες επιθέσεις και να ευστοχεί, ήρθε η νίκη με 95-85.