Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Μυθική πρόταση της Under Armour στη Ρεάλ Μαδρίτης!


Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως είναι η εταιρεία ένδυσης “Under Armour”!
Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας “Marca”, ο αμερικανικός κολοσσός προσφέρει 150.000.000 ευρώ ετησίως στους “μερένγκες” για να αποκτήσει τα δικαιώματα ένδυσής τους.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι Μαδριλένοι έχουν σοβαρά παράπονα απ’ την Adidas, καθώς “καρπώνονται” μόλις… 40.000.000 ευρώ το χρόνο, την ίδια ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λαμβάνει περίπου 95.000.000 ευρώ κι η Μπαρτσελόνα σχεδόν 85.000.000 ευρώ. Η Γερμανική εταιρεία “ντύνει” τη Ρεάλ απ’ το 1998, με τις δύο πλευρές να έχουν συμβόλαιο έως το 2020.

Όμως, η δυσαρέσκεια των διοικούντων τη Ρεάλ και συγκεκριμένα του Φλορεντίνο Πέρεθ μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα και να προκαλέσει άμεση λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Όσον αφορά στην “Under Armour”, έχει διαρκώς ανοδική πορεία στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να κοντράρει στα ίσα τον έτερο “Κολοσσό” Nike.

Μεταξύ των αθλητών που “ντύνει” είναι ο Στέφεν Κάρι, ο Μάικλ Φελπς, ο Άντι Μάρεϊ, καθώς κι ο θρύλος του NFL, Τομ Μπρέιντι. Παράλληλα, στην Ευρώπη, σε επίπεδο ομάδων, έχει συνεργασία με την Τότεναμ. Θυμίζουμε πως μόλις πριν από μερικές ημέρες, η διοίκηση της Ρεάλ πούλησε τα δικαιώματα της εικόνας της στο ίντερνετ έναντι 500.000.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που το deal μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρωθεί, τότε θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη συμφωνία στον παγκόσμιο αθλητισμό, αφού θα καταρριφθεί το ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.