Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Στο Μαϊάμι το πρώτο ραντεβού της νέας σεζόν με τους πελάτες


Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης μεταφέρουν την αντιπαλότητα τους στο εξωτερικό, ως μέρος του καλοκαιρινού Champions League.
Ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας, για την σεζόν 2017-18, θα γίνει έξω από την Ισπανία. Το κοινό των ΗΠΑ θα έχει το προνόμιο να παρακολουθήσει ζωντανά την μονομαχία τους, στις 29 Ιουλίου στο Μαϊάμι, η οποία θα είναι μέρος του Internacional Champions Cup (ICC). Ένα καλοκαιρινό διεθνές τουρνουά, με την συμμετοχή κορυφαίων συλλόγων στον κόσμο. 

 Ένα πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί με την διοργάνωση, είναι το Κύπελλο Συνομοσπονδιών που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 17 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να απουσιάσουν κάποιοι παίκτες. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, πιθανότατα θα καλέσει για το τουρνουά, Κριστιάνο Ρονάλντο, Πέπε, Κοεντράο και ίσως Αντρέ Γκόμες, ενώ η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, τους Τερ Στέγκεν και Τόνι Κρόος. Γίνεται αντιληπτό ότι εκείνο που όλοι θα περιμένουν στο Μιαάμι, θα είναι μία ακόμα μονομαχία του Μέσι με Κριστιάνο Ρονάλντο, κάτι που ίσως τελικά δεν επιτρέψει η συμμετοχή του Πορτογάλου στο τουρνουά της Ρωσίας.