Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Η CaixaΒank γίνεται επίσημη τράπεζα της Ρεάλ Μαδρίτης


Η CaixaBank, μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ισπανίας, θα αποτελέσει χορηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, μέχρι και το 2020. Αυτή είναι η 13η ομάδα της Λα Λίγκα, με την οποία συνεργάζεται ο εν λόγω τραπεζικός όμιλος.
Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαιώνει πως είναι μία εκ των ελκυστικότερων συλλόγων, για τις εταιρείες που θέλουν να εμπλακούν εμπορικά με το ποδόσφαιρο.

Άλλο ένα παράδειγμα αποτελεί η CaixaBank, που προσθέτει στο χορηγικό της πρόγραμμα την ''Βασίλισσα''. Μέχρι το 2020, ο τραπεζικός όμιλος θα έχει τον ρόλο της επίσημης τράπεζας της ομάδας, στις αγορές της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Για την χρονική διάρκεια της συμφωνίας, η τράπεζα θα έχει εκτενή διαφημιστική παρουσία στο ''Σαντιάγκο Μπερναμπέου'', ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιεί το έμβλημα και τους παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης, για προωθητικούς λόγους.

Η είδηση αυτή επιβεβαιώνει την έντονη εμπορική δραστηριότητα της CaixaBank στο ποδόσφαιρο της χώρας. Ενδεικτικός είναι ο αριθμός των ομάδων της Λα Λίγκα, με τις οποίες συνεργάζεται η τράπεζα. Η ομάδα της Μαδρίτης έγινε η 13η από σύνολο 18 ομάδων της κατηγορίας! Τέλος, αποτελεί ...''παράσημο'' για μία εταιρεία όταν στο εμπορικό της χαρτοφυλάκιο έχει τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ισπανίας, δηλαδή Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.