Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Περιχαρής ο Ζιντάν!


Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Ζινεντίν Ζιντάν με τον προπονητή της Ρεάλ παρά το 3-0 επί της Ατλέτικο να τονίζει πως ακόμα υπάρχει και η ρεβάνς πριν την πρόκριση στον τελικό του Champions League.
Ο Γάλλος τεχνικός της... βασίλισσας ανέφερε τα εξής: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ωστόσο υπάρχει ακόμα ένας αγώνας. Σημειώσαμε τρία τέρματα και κρατήσαμε το ‘μηδέν’ στην εστία μας, ωστόσο υπάρχει και η ρεβάνς. Μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής, δεν ξέρεις ποιος θα περάσει. Μπορούμε να αισθανόμαστε χαρούμενοι, επειδή τα παιδιά έκαναν σπουδαίο αγώνα. Είμαι υπερήφανος για όλους τους.

Την πρώτη μισή ώρα ήμασταν φανταστικοί. Τώρα, πρέπει να ξεκουραστούμε. Κάναμε σπουδαίο παιχνίδι, όμως δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι του Σαββάτου, που είναι δύσκολο. Ας το απολαύσουμε, αλλά αύριο πρέπει να σκεφτούμε το πρωτάθλημα. Μετά θα σκεφτούμε τη ρεβάνς. Τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμη».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Για τον Ρονάλντο δεν μπορείς να πεις τίποτα. Μιλάνε τα πράγματα μόνα τους γι' αυτόν. Δεν ξέρω εάν οφείλεται στο rotation, ωστόσο το έχει το γκολ. Είναι μοναδικός. Κάποιες φορές πρέπει να ξεκουραστεί και το γνωρίζει, επειδή είναι έξυπνος. Στην ομάδα βγαίνει ένας, μπαίνει ένας, είναι εντυπωσιακός, όμως».

Για το αν εξασφάλισε η ομάδα του την πρόκριση: «Μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Όμως, έχουμε ακόμα δρόμο στο Champions League και στο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να έχουμε ευφορία. Είμαι χαρούμενος στη Μαδρίτη, απολαμβάνω κάθε μέρα με τους παίκτες μου, αλλά δεν έχουμε κερδίσει τίποτα και πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι κι εγώ πρώτος από όλους. Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που κάνουμε».